Grönt Paddle Pass Träning, Tyrislöt

En två dagars kurs som utgår från campingplatsen Tyrislöt och utvecklar de färdigheter som krävs för EPP grönt paddelpass (https://www.kanot.com/Utbildning/Paddelpasset/paddelpassetniva0-5/niva2gron/Kajak/).

Om du har suttit i en kajak några gånger men inte är säker på hur du kan förbättra dig är det här kursen för dig. Vi kommer att titta på en rad olika kajaker och paddlar (både märken och former) och vilka förhållanden de är utformade för samt titta på utrustningen som behövs för en dagspaddel eller längre. På vattnet kommer vi att börja från början med framåtpaddling, styrning och båthantering.

Kursen kommer att skräddarsys för att uppfylla SKFs gröna paddelpass men inte begränsas till det. Deltagare är välkomna att använda sin egen utrustning eller att hyra vår under kursen. I slutet av kursen kommer det att finnas tid till återkoppling till varje paddlare där vi gärna ger råd så att du kan uppnå det gröna paddelpasset.

Perfekt för någon som är relativt ny till kajakpaddling eller vill utveckla sina färdigheter. Börjar 9.30 den 29 april och slutar klockan 17.00 den 30 April.

Datum

apr 29 - 30 2023
Expired!

Tid

09:30 - 17:00

Kostnad

2,100SEK

Mer info

BOKA

Platser

Tyrislöt
St Anna skärgård
Kategori
BOKA

Lämna en kommentar