Blått Paddel Pass Examination, Harstena

Vi kommer att genomföra en en-dags examination av EPP blått paddelpass baserat på ön Harstena. Kursen börjar kl. 09.30 och slutar cirka 16.00 den 2 september.

Examinationen kommer att ske i form av en dagslång resa och kandidaterna kommer att behöva visa hela spektrumet av kompetenser som beskrivs kursplanen för Blått paddelpass i Svenska Kanot Förbundets. (https://www.kanot.com/Utbildning/Paddelpasset/paddelpassetniva0-5/niva3bla/Havskajak/).

Kandidater förväntas ha egen paddlings- och säkerhetsutrustning (inklusive hjälmar) och kommer att bli ombedda att använda dem i en rad relevanta och realistiska scenarier.

Harstena ligger ytterst i Gryts skärgård och är idealisk för att hitta varierade förhållanden, med intressanta vågor och klipper på den mer utsatta sydöstra sidan.

I slutet av utvärderingen kommer vi ge individuell återkoppling till varje paddlare och förutom ett enkelt godkänt/misslyckat resultat kommer vi att diskutera dina styrkor och rekommendera områden för dig att arbeta vidare med.

Kursavgiften inkluderar inte boende men kan hyras (stuga eller hus) eller så kan du campa. Hör av dig om du vill ha några rekommendationer. Harstena kan nås med färja, linje 766 från Fyrudden (https://www.ostgotatrafiken.se/sa-reser-du-med-oss/bestallningstrafik/skargardstrafik/) eller genom att paddla där. Therese kommer att leda en paddeltur ut från Fyrudden den 1 september och en återresa på morgonen den 2 September.

Examinationen startar 9.30 och slutar cirka 17.00 den 2 september.

Datum

sep 02 2023

Tid

09:30 - 17:00

Kostnad

1,250SEK

Mer info

BOKA
Kategori
BOKA

Lämna en kommentar