Koster och Väderöarna*

För mer vana och avancerade paddlare 

En midsommartur med camping på västkusten. 

Vi kommer erbjuda möjligheten till paddelkunskap träning enligt BC 3 star dvs det Engelska British Canoeing systemet, samt en möjlighet till examination vid slutet av kursen, för den som önskar. 

6 dagars paddling, med start 18 juni kl. 9.30 och slut 23 juni kl 17.00.  Möjlighet till upphämtning från flygplats eller tågstation i Göteborg dagen innan, ifall ni reser kollektivt.


Västkusten lockar med dess vågor och karga karaktär. Vi planerar en tur till Koster och förhoppningsvis Väderöarna (beroende på väder och vind) Området har Sveriges första marina national park med gott om liv i havet. Många mysiga fiskebyar omgivna av vackra klippiga öar. Paddlingen är av varierat slag men innehåller en del sträckor av öppet hav. 

Kostnaden är 9600 SEK för 6 dagars paddling. Vi möts på kvällen 17 juni och börjar paddla 18 juni för att avslutar paddlingen 23 juni.  Priset inkluderar kajak som är lämplig, paddel, flytväst och kapell. Vi erbjuder campingutrustning men du behöver ha en egen sovsäck. Hämtning och lämning från flyg eller tågstation är möjlig på 17:e resp 24 juni. 

Eftersom matpreferenser varierar från person till person är inte mat inkluderad i paketet, men det finns möjlighet att få tips för lämplig mat vid behov. Vi kan även förköpa er mat enligt önskemål. Vi kommer att kunna handla till mat efter halva turen. 

Lighthouse on day 1

Datum

sep 17 - 24 2020
Expired!

Tid

All Day

Kostnad

9,600SEK

Platser

Koster

Arrangör

Okategoriserad