Havskayak med yoga

Nybörjare och vana paddlare. Endags paddling

Vi startar vid Mon kl 9.30 och paddlar till en lämplig plats för yoga, med fantastisk utsikt över skärgårdslandskapet. Där pausar vi för Ashtanga yoga som Bodil Dahlqvist från Vayu yoga i Norrköping leder samt lunch och bad. 


Det krävs inga förkunskaper i vare sig yoga eller paddling för denna tur den passar alla. 

Kajakpaddling och yoga har många likheter och passar bra i kombination. Rörelse i takt till andning, kroppskontroll, koordination, balans och avslappning.  Allt för att åstadkomma ett inre lugn. 

Yoga utomhus har en speciell känsla. På ett sätt svårare än inne, då marken är hård och det är lätt att drömma sig bort med fåglar som flyger förbi eller en stilla båt som seglar i brisen.  Men den Klara luften och friheten är också upplyftande. 

Vi jobbar med Bodil Dahlqvist från Vayu Yoga i Norrköping. Priset för dagen är 600kr. Detta inkluderar all paddelutrustning (båt, räddningsväst, kapell, paddel etc.), säkerhetsutrustning samt yoga matta ifall du behöver låna.  Du behöver ta med lunch, tillräckligt med dricka samt bekväma kläder för yoga passet. Badkläder och handduk vore bra ifall du känner för ett uppfriskande dopp efter yogan. Mer info om yoga finns på https://vayu.se . 

Dagen börjar kl. 9.30 vid Mon Camping och vi räknar med att sluta kl 17.00

Vi hoppas kunna erbjuda fler yoga turer om vädret är bra och om efterfrågan är lika hög som ifjol. 

Datum

jul 05 2020
Expired!

Tid

09:30 - 17:00

Kostnad

600SEK

Platser

Mon