Women’s paddling weekend, Harstena

Vi har anlitat tre utmärkta kvinnliga kajakpaddlare (Karin Åmossa, Julie Perren och Therese Lundqvist-Jones) för denna inspirerande helg med paddling och upplevelser i vackra yttre skärgården och Harstena. En helg med kompetenscoaching riktad till alla kvinnliga paddlare, från nybörjare till avancerade paddlare och dessutom erbjuds yoga varje morgon samt möjlighet att prova SUP-paddling med expertcoachen Yahnny San Luis från Nomado – allt i en helt kvinnlig miljö. Det kommer att finnas inspirationsföreläsning, coachningstips samt möjlighet för alla att bidra i en öppen diskussion på lördagskvällen.

Vi planerar ett urval av morgon- och eftermiddagsträningspass på lördagen med längre turer till öarna runt Harstena på söndagen. Möjlighet till bastu på kvällen och boende kan bokas i stugor genom www.harstena.se. Det finns även camping på Harstena. Du använder gärna din egen utrustning men det finns möjlighet att hyra kajaker, paddlar eller annat från oss genom att boka i förväg.

Kursavgiften inkluderar inte boendekostnaden. Harstena kan nås med linje 776 färja från Fyrudden, men färjan tar inte din kajak. Du kan däremot paddla din egen kajak ut till Harstena. En gemensam grupp paddling kommer att utgå från Fyrudden klockan 17.30 den 25 augusti med en returresa på kvällen den 28 augusti.

Datum

aug 26 - 28 2022

Tid

All Day

Kostnad

1,800SEK

Platser

Harstena
Kategori

Lämna en kommentar