Kajakpaddling med yoga, från Tyrislöt

Ingen tidigare erfarenhet av kajakpaddling eller yoga krävs, men även om du tränar yoga regelbundet hoppas vi dagen fortfarande kommer att vara givande. Detta blir vårt tredje år att kombinera en paddlingsresa med ett yogapass. Det är något vi alltid tycker om.

Kajakpaddling och yoga har många likheter och går verkligen bra ihop. Rörelse kopplat med andning, exakt kontroll av koordination och kroppspositionering, balans och avslappning! Allt får dig att känna dig glad på insidan.

Yoga i det fria känns speciellt. På vissa sätt är det svårare, marken är aldrig helt plan och ditt sinne vill följa fåglarna och kolla en förbipasserande båt. Men med klar ren luft och en blå himmel och horisont är det också unikt upplyftande.

Vi samarbetar med inspirerande Bodil Dahlqvist från Vayu Yoga i Norrköping denna dag. Priset för denna dagstur är 650 kr. Detta inkluderar all paddlingsutrustning (båt, flytväst, paddel, kapell etc.), instruktions- och säkerhetsutrustning samt en yogamatta om du behöver en. Du måste ta med dig en matsäck, mycket att dricka och bekväma eller stretchiga kläder för yoga. Baddräkt och handduk är också vara bra att ta med. Se https://vayu.se för mer om Vayu. Dagen börjar kl 9.30 på Tyrislöt Camping och vi räknar med att sluta kl 17.00

Datum

jul 31 2022
Expired!

Tid

09:30 - 17:00

Kostnad

600SEK

Mer info

Gallery

Platser

Tyrislöt
St Anna skärgård
Kategori
Gallery

Lämna en kommentar