Blått Paddel Pass Träning, Harstena

En två dagars coachningskurs baserad på ön Harstena som utvecklar de färdigheter som krävs för Svenska Kanot Förbundet nivå 3, blått paddelpass. Https://www.kanot.com/Utbildning/Paddelpasset/paddelpassetniva0-5/niva3bla /

Harstena ligger i yttersta bandet av Gryts skärgården och är idealisk för att hitta varierade förhållanden, med bra vågor och intressanta klippformationer på den utsatta sydöstra sidan. Vi försöker möta varje paddlare på den nivå de befinner sig för att utveckla sina färdigheter i en rad olika förhållanden. I slutet av kursen kommer vi ge återkoppling till var och en med en handlingsplan för att ev. träna mot den nivå som krävs för blått paddelpass.

Kursavgiften inkluderar inte boende men du kan boka bra ställen att bo till ett rimligt pris eller så kan du campa. Harstena kan nås med linje 776 färja från Fyrudden (https://www.ostgotatrafiken.se/sa-reser-du-med-oss/bestallningstrafik/skargardstrafik/) eller genom att paddla dit. Kevin leder en paddelgrupp ut från Fyrudden på kvällen den 19 maj och en returpaddling i grupp för den som vill på kvällen den 21 maj.

Perfekt för en medelgod paddlare som vill förbättra sina färdigheter. Det går bra att använda  egen utrustning eller hyra. Vi skickar en detaljerad lista över den utrustning som behövs för denna kurs och kan tillhandahålla allt som du ännu inte hunnit fixa.

Kursen börjar klockan 9.30 den 20 maj och slutar klockan 17.00 den Maj.

Datum

maj 20 - 21 2023
Expired!

Tid

09:30 - 17:00

Kostnad

2,100SEK

Mer info

Fullbokad
Kategori
Fullbokad

1 svar på ”Blått Paddel Pass Träning, Harstena”

 1. Hej
  Jag anmäler mig och vill gärna vara med på kursen 20 – 21 maj, träning för Blått Paddel Pass, Harstena.
  (Är också intresserad av Koster och Väderöveckan i augusti, men inte så säker att jag binder en anmälan.)
  Önskar er en riktigt God jul!
  Lena

  Svara

Lämna en kommentar