Blått Paddel Pass Träning, Harstena

En två dagars coachningskurs baserad på ön Harstena som utvecklar de färdigheter som krävs för Svenska Kanot Förbundet nivå 3, blå paddelpass. Https://www.kanot.com/Utbildning/Paddelpasset/paddelpassetniva0-5/niva3bla /

Harstena ligger i yttersta bandet av Gryts skärgården och är idealisk för att hitta varierade förhållanden, med bra vågor och intressanta klippformationer på den utsatta sydöstra sidan. Vi försöker möta varje paddlare på den nivå de befinner sig för att utveckla sina färdigheter i en rad olika förhållanden. I slutet av kursen kommer vi ge återkoppling till var och en med en handlingsplan för att ev. träna mot den nivå som krävs för blått paddelpass.

Kursavgiften inkluderar inte boende men du kan boka bra ställen att bo till ett rimligt pris eller så kan du campa. Harstena kan nås med linje 776 färja från Fyrudden (https://www.ostgotatrafiken.se/sa-reser-du-med-oss/bestallningstrafik/skargardstrafik/) eller genom att paddla dit. Kevin leder en paddelgrupp ut från Fyrudden på kvällen den 13 maj och en returpaddling i grupp för den som vill på morgonen den 16 maj.

Perfekt för en medelgod paddlare som vill förbättra sina färdigheter. Du kan använda din egen utrustning eller hyra. Vi skickar en detaljerad lista över den utrustning som behövs för denna kurs och kan tillhandahålla allt som du ännu inte hunnit fixa.

Kursen börjar klockan 9.30 den 14 maj och slutar klockan 17.00 den 15 maj.

Datum

maj 14 - 15 2022
Expired!

Tid

09:30 - 17:00

Kostnad

1,800SEK

Platser

Harstena
Kategori

Lämna en kommentar