Blått Paddel Pass Träning, Harstena

Vi kommer att genomföra en en-dags examination av EPP blått paddelpass baserat på ön Harstena. Kursen börjar kl. 09.30 och slutar cirka 16.00 den 11 juni.

Examinationen kommer att ske i form av en dagslång resa och kandidaterna kommer att behöva visa hela spektrumet av kompetenser som beskrivs kursplanen för Blått paddelpass i Svenska Kanot Förbundets.

Kandidater förväntas ha egen paddlings- och säkerhetsutrustning (inklusive hjälmar) och kommer att bli ombedda att använda dem i en rad relevanta och realistiska scenarier.

Harstena ligger ytterst i Gryts skärgård och är idealisk för att hitta varierade förhållanden, med intressanta vågor och klipper på den mer utsatta sydöstra sidan.

I slutet av utvärderingen kommer vi ge individuell återkoppling till varje paddlare och förutom ett enkelt godkänt/misslyckat resultat kommer vi att diskutera dina styrkor och rekommendera områden för dig att arbeta vidare med.

Kursavgiften inkluderar inte boende men kan hyras (stuga eller hus) eller så kan du campa. Hör av dig om du vill ha några rekommendationer. Harstena kan nås med färja, linje 766 från Fyrudden eller genom att paddla där. Therese kommer att leda en paddeltur ut från Fyrudden den 10 juni och en återresa på morgonen den 12 juni.

Examinationen startar 9.30 och slutar cirka 17.00 den 11 juni.

Datum

jun 11 2022

Tid

All Day

Kostnad

1,000SEK

Platser

Harstena
Kategori

Lämna en kommentar